Produktet

Programmet er meget letanvendeligt. Man kan, uden andet kendskab til it end lidt tekstbehandling, oprette og vedligeholde sin hjemmeside. Vi påstår, at man kan oprette en hel hjemmeside på få timer og flere af de, der i dag bruger systemet, har givet os ret i påstanden. Det er i bund og grund bare tekstbehandling på nettet.


Basispakken

Når du bestiller getONLINE, får du en basispakke. Den dækker de basale behov for langt de fleste af vores kunder. Hvis basispakken ikke er nok, er det nemt for både dig og os at tilføje flere moduler til systemet, fx varekatalog, booking system, Google Maps, nyhedsbrev og nyhedsstyring.


Intranet

Gennem de sidste 5 år har vi specialiseret os i også at lave intranetløsninger. Løsningerne henvender sig til 2 målgrupper (ansatte og kunder) og indeholder relevanter moduler til specifikke opgaver. Daginstitutioner i mange kommuner, bl.a. København og Herning benytter vores system til udarbejdelse af APV. En typisk vurdering fra en bruger er "... første gang vi har et IT system der faktisk er papirfrit, samtidig med at vi sparer masser af tid". Vi har ligeledes systemer til MUS samtaler, kompetenceoverblik m.m.

© Copyright 2006 getONLINE - MR System